Агроіндрустрія України

Жителю Тернополя правоохоронці інкримінують серію майнових крадіжок

199253 ПЕРЕГЛЯДІВ

Серію майнових крадіжок зареєстрували впродовж жовтня-листопада працівники Тернопільського відділу поліції. Усі злочини відбувалися в нічний час і за схожим сценарієм.

Наприкінці жовтня до поліції звернувся житель Тернопільського району. Він повідомив, що невідома особа вночі зламала металеві ролети та проникла в торгове приміщення на території одного із ринків обласного центру. Зловмисник виніс більше двадцяти бухт різного кабелю. Суму збитків заявник оцінив в 50 тисяч гривень.

За деякий час зі схожою скаргою звернувся ще один потерпілий. Чоловік повідомив, що в кіоску невідомі пошкодили ролети і винесли електроінструменти на суму вісім тисяч гривень.

- Проведеними слідчо-оперативними заходами було встановлено, що дані крадіжки скоїв раніше судимий за майнові злочини 32-річний житель Тернополя.

У скоєному він зізнався. Частину краденого встиг продати на ринку, а решту вилучили правоохоронці. За скоєне чоловік відповідатиме згідно статті 185 частина третя ККУ - крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому.

КОМЕНТАР

ПАВЛО ПАЛЮХ – начальник сектору розкриття злочинів проти власності ВКП Тернопільського відділу поліції

Теги: ГУНП в Тернопільській області,Головне управління Національної поліції в Тернопільській області

© 2020 agroindustry.info

Мої відео