Агроіндрустрія України

Неодноразово збував канабіс: на Одещині затримано військовослужбовця Подільського прикордонного загону ДПСУ

Неодноразово збував канабіс: на Одещині затримано військовослужбовця Подільського прикордонного загону ДПСУ
12855 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Одеської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері затримано військовослужбовця Подільського прикордонного загону Південного регіонального управління ДПС України за фактом незаконного збуту наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, вказаний військовослужбовець неодноразово реалізовував наркотичний засіб «канабіс».

18.08.2021, під час чергового продажу наркотиків, правоохоронці затримали ділка в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі затриманому готується повідомлення про підозру та звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Другого слідчого відділу (з дислокацією у м. Одесі) Територіального управління ДБР, розташованого
у м. Миколаєві. Оперативне супроводження – співробітники Головного відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в Одеській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Теги: Одеська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері,затримано,канабіс,військовослужбовець,ДПСУ,Одеса

© 2020 agroindustry.info

Мої відео