Агроіндрустрія України

Охоронці Феміди Прикарпаття стали переможцями Чемпіонату з рукопашного бою на першість Служби судової охорони в командному заліку

Охоронці Феміди Прикарпаття стали переможцями Чемпіонату з рукопашного бою на першість Служби судової охорони в командному заліку
223269 ПЕРЕГЛЯДІВ

1-2 липня у Вінниці тривав Чемпіонат з рукопашного бою на першість Служби судової охорони.
У змаганнях, які проходили на базі Територіального управління Служби судової охорони у Вінницький області, взяли участь понад 50 співробітників, які представляли команди 16 територіальних управлінь Служби судової охорони.
Рукопашний бій є наразі одним з тих видів спорту, що розвивається найбільш динамічно – і як спорт вищих досягнень, і як масовий. Крім того, рукопашний бій є службово-прикладним видом спорту в усіх силових відомствах і структурах України.
- Чемпіонат з рукопашного бою на першість Служби судової охорони – це слушна нагода зайвий раз упевнитися в силі, спритності та незламності духу справжніх патріотів, співробітників ще молодого, але потужного державного органу – Служби судової охорони, - зазначив, звертаючись до учасників змагання, начальник Територіального управління Служби у Вінницькій області полковник Служби судової охорони Євгеній Прудиус і додав, що Вінниччина вже вдруге збирає співробітників Служби, аби позмагатися в бойовій майстерності.
Боротьба за нагороди першості проходила в семи вагових категоріях від 60 до понад 90 кг у двох розділах.
Першим розділом змагань був дозований контакт в особисто-командних поєдинках. Учасники змагань докладали максимальних зусиль, аби перемогти суперника, і не тільки отримати звання переможця, а й покласти залікові бали в командну скарбничку.
Другий розділ було присвячений демонстрації техніки. Спортсмени відбивали атакуючі дії нападника (удар рукою, ногою, ножем, палицею) та проводили нейтралізуючі прийоми.
За підсумками змагань в командному заліку перше місце посіла команда Територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області, “серебро” вибороли рукопашники Територіального управління Служби судової охорони у Луганській області, а “бронзу” – команда Територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області.
Нагороди переможцям Чемпіонату Служби судової охорони з рукопашного бою в особистому та командному заліках вручили начальник управління з професійної підготовки та підвищення кваліфікації центрального органу управління Служби полковник Служби судової охорони Володимир Євграфов та головний суддя змагань, суддя міжнародної категорії IV дану з рукопашного бою Володимир Турченюк.
- За результатами Чемпіонату буде сформована збірна команда Служби судової охорони, яка візьме участь у Всеукраїнському турнірі з рукопашного бою на “Кубок Президента України”, - наголосив полковник Служби судової охорони Володимир Євграфов. Він також привітав переможців і побажав всім учасникам змагань й надалі примножувати спортивні здобутки.
Довідково. Всеукраїнський турнір з рукопашного бою на “Кубок Президента України” заплановано провести 19 – 22 серпня 2021 року в Києві.
Участь у цьому турнірі планують взяти найсильніші рукопашники силових і правоохоронних відомств України: Управління державної охорони України, Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Збройних Сил України, Державного бюро розслідувань, Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, Національної гвардії України, Служби судової охорони, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної кримінально-виконавчої служби України, Державної фіскальної служби України, Національного антикорупційного бюро України, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України та інших.

Теги: Служба судової охорони, ССО,судова охорона

© 2020 agroindustry.info

Мої відео