Агроіндрустрія України

Родинам, які чекають на поповнення - приємний сюрприз до Дня захисту дітей!

Родинам, які чекають на поповнення - приємний сюрприз до Дня захисту дітей!
358898 ПЕРЕГЛЯДІВ

Комунальне некомерційне підприємство «Дубровицька міська лікарня» Дубровицької міської рада стало першим медичним закладом на Рівненщині, в якому розпочали приймати заяви для отримання послуги єМалятко. Адміністратором послуги стала працівниця акушерського відділення.
В рамках співпраці на підставі раніше підписаного Меморандуму, сьогодні, 1 червня, відбулося урочисте вручення свідоцтва про народження дитини безпосередньо в медичному закладі. Свідоцтво про народження дитини отримала мама новонародженої дівчинки Емілії.
Урочисто вручили перший документ - заступниця начальника Західного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Львів) у Рівненській області Оксана Сальчук та начальниця відділу ДРАЦС Рівненської області Катерина Новікова.
Сподіваємося, що найближчим часом до надання послуги єМалятко долучаться і інші медичні заклади Рівненщини, - зазначила Оксана Сальчук.
Нагадаємо, що отримати комплексну послугу єМалятко можна у відділах ДРАЦС Рівненської області, Центрах надання адміністративних послуг, закладах охорони здоров`я. Також скористатися сервісом можна онлайн, через портал Дія. Тепер до переліку установ долучилася Дубровицька міська лікарня Дубровицької міської рада.

© 2020 agroindustry.info

Мої відео