Агроіндрустрія України

У спеціалізованій прокуратурі триває робота щодо системної профілактики кримінальних правопорушень

У спеціалізованій прокуратурі триває робота щодо системної профілактики кримінальних правопорушень
53434 ПЕРЕГЛЯДІВ

   Спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Центрального регіону продовжується проведення системних заходів щодо профілактики кримінальних та військово-адміністративних правопорушень.

   29.04.2021 керівник Білоцерківської спеціалізованої прокуратури Центрального регіону Євгенія Лубченко разом із представниками Білоцерківського зонального відділу Військової служби правопорядку відвідала військову частину А2167 та провела заняття з особовим складом на тему: «Адміністративнна та кримінальна відповідальність військовослужбовців».

   З метою профілактики злочинів та військово-адміністративних правопорушень до військовослужбовців були доведені вимоги Кримінального кодексу України, Кодексу України про адміністративні правопорушення, наведені найбільш розповсюджені приклади правопорушень, вчинених військовослужбовцями.

   Керівником Білоцерківської спецпрокуратури доведений зміст рішень судів у справах про ухилення від військової служби, викрадення військового майна, щодо обігу наркотичних засобів та вчинення інших протиправних дій.

   По завершенню зустрічі Євгенія Лубченко відповіла на запитання військовослужбовців.

Пресс-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Білоцерківська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,профілактика злочинів,системні заходи,доведено,кримінальна відповідальність,Євгенія Лубченко,військовослужбовці,злочини

© 2020 agroindustry.info

Мої відео