Агроіндрустрія України

Суд над підозрюваними у рейдерському захопленні ринку!

Суд над підозрюваними у рейдерському захопленні ринку!
21408 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ця справа бере свій початок ще у 2018 році, від створення злочинного угрупування на чолі з адвокатом, який і запропонував провести операцію. За даними поліції 30 чоловіків, повністю озброєні, увірвались на територію ринку. Зараз проти шістьох з них відкрито кримінальне провадження. Слідство вже отримало всі необхідні дані та передало справу до суду.

Як зазначили правоохоронці, 42-річний адвокат створив злочинне угруповування, яке складалось з 6 осіб. Вони скоювали тяжкі та особливо тяжкі злочини, серед яких було рейдерське захоплення ринку в Дніпрі. Сам ринок належить групі з обмеженою відповідальністю.

У 2018 році після рейдерського захоплення, зловмисники якимось чином змогли перереєструвати його на себе. Тепер він перетворився на приватний заклад, яким володіє один із членів банди. Заплативши ще 30 особам, вони з легкістю захопили ринок. Адвокат розв'язав усі правові питання для того, щоб попередній власник не міг претендувати на власність. Також він пересклав домовленості з орендаторами, аби ті сплачували оренду суб’єктам власності, а не попередньому володареві.

Для того, щоб власник не зміг підірвати їхні плани, чоловіки самостійно контролювали процес сплати та патрулювали ринок, щоб на нього не потрапив попередній власник. Вони погрожували всім, аби ніхто не спромігся надати допомогу чоловікові.

А для того, щоб на 100 відсотків впевнитись у тому, що вони отримають все необхідне та не матимуть проблем, у 2020 році банда загрожувала і власникові. Відчувши безкарність, того ж року вони сильно побили громадянина, який розлучився із подругою одного з учасників банди. Чоловіка встигли врятувати завдяки своєчасному наданню допомоги.

А суд скоро призначить дату проведення першого слухання за скоєння ряду злочинів.

© 2020 agroindustry.info

Мої відео