Агроіндрустрія України

Посольство США розповіло про те, що буде всіма силами підтримувати протидію злочинному впливу Росії на Україну!

Посольство США розповіло про те, що буде всіма силами підтримувати протидію злочинному впливу Росії на Україну!
94912 ПЕРЕГЛЯДІВ

Посольство Сполучених Штатів Америки в Україні розповіло на своїй сторінці в Twitter, що вони всіма силами намагатимуться підтримувати Україну в її прагненні знищити злочинний вплив Росії на внутрішню політику країни. В їхньому повідомленні зазначено: “США підтримують зусилля з протидії зловмисному впливу Росії, докладені вчора Україною на захист суверенітету й територіальної цілісності відповідно до її законодавства”. Вони так само переконані, що це жодним чином не обмежує свободу слова для народу. Адже кожна країна повинна захищати себе, якщо хтось намагається використовувати дезінформацію, як спосіб ведення війни. Бо “Розділяй та володій”, це не просто слова. Набагато легше вести інформаційну війну, ніж звичайну. Тож Росія і вирішила використати телебачення, аби підірвати авторитет України.

Володимир Зеленський ввів у дію рішення Верховної Ради України з метою зміцнення національної свідомості. Адже коли ще нам ставати ближчими, якщо не зараз, переконані в Офісі президента. Тож тепер на території держави діють санкції проти Тараса Козака та каналів, які до цього утримував Віктор Медведчук.

Також Шааф зазначив, що зараз лунають такі слова, нібито “санкції запроваджено проти члена парламенту; санкції запроваджено проти громадянина України; президент одноосібно закрив українські телевізійні станції”. Проте ніхто не каже про те, що президент захистив суверенітет країни. Забувають нагадати й про те, що президент намагається об’єднати народ. Тож посольство США всіляко підтримує його рішення! І вважає, що це необхідно було зробити ще за правління минулого Президента, проте всі чомусь зупинялись перед цим списком питань з боку населення.

Крім того, сьогодні Кабінет Міністрів України виділив понад 10 тисяч гривень на надання допомоги родинам постраждалих в АТО. Виплати будуть доступними для родин, які втратили когось під час бойових дій в зоні АТО, також військовим, які отримали інвалідність в результаті участі в бойових діях. Наразі держава вже виділила 13839,55 тисячі гривень. Вони планують провести одноразову виплату трьом родинам, які втратили своїх рідних, а також 21 військовому, які отримали поранення чи іншу шкоду, що викликала інвалідність.

До 15 березня вже мають бути проведені всі вплати та представлений звіт про те, чи всі отримали грошову допомогу згідно з законом. З початку 2020 року держава вже встигла виділити 133 мільйони гривень на виплати воєнним та родинам воєнних, які постраждали у ході захисту суверенності нашої крани. Гроші виділяють згідно зі списками постраждалих. Їх затверджують у Міжвідомчій комісії з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій. Після чого їх вже передають до ВРУ та Кабміну. Так проходить розв'язання питань стосовно виділення коштів для виплат грошових компенсацій для постраждалих. Крім того, минулого року Кабінет Міністрів України виділив 611,2 мільйона гривень для компенсації житлового питання для героїв Небесної сотні, а також для сімей героїв.

Автор: redactor.newsukraine

© 2020 agroindustry.info

Мої відео