Агроіндрустрія України

Начальниця “Укрпошти” Дніпра вкрала 680 тисяч гривень з бюджету закладу

Начальниця “Укрпошти” Дніпра вкрала 680 тисяч гривень з бюджету закладу
133922 ПЕРЕГЛЯДІВ

Історії крадіїв, яких, напевне, вже нічого не зможе навчити, в Дніпрі продовжуються. Іноді виникає думка, що деяким потрібно повторювати далеко не двічі. Вчора двоє невдах вкрали інструменти та віддали їх в ломбард, а сьогодні начальниця “Укрпошти” потрапила до рук поліції. Жінка придумала цікаву схему махінацій, яка допомогла їй за декілька місяців вкрасти більше, ніж 680 тисяч гривень. Найкумедніше в цій ситуації те, що вкрасти вона вкрала. А от подумати, навіщо, забула.

Як стало відомо, з жовтня по грудень жінка забирала гроші, які платили клієнти за послуги в її відділенні. Збитки були настільки масштабними, що не помітити їх було майже неможливо. Жінка забирала гроші, які люди платили операторам за послуги. Вкравши таку велику суму грошей жінка майже обанкротила весь відділ.

Що на неї чекає досі невідомо, адже суд іще триває. Справу розглядають, як кримінальне провадження по 5 частині 191 статті КК України (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою службовим становищем в особливо великих розмірах). Яке завершення чекає на цю справу, суд оголосить найближчим часом. Проте випадки перевищення повноважень та крадіжки стають дедалі частішими.

Хоча більшість справ поліція розкривае, проте це ніяк не допомагає уникнути нових випадків. Прокуратура України нагадує, що будь-яка справа буде розкритою. Так наразі триває ще одне розслідування про зникнення 50 тисяч доларів з авто, проте в слідства вже з’явились нові дані. Скоріше за все найближчим часом ми дізнаємось, хто винен у крадіжці із вогнестрельною зброєю.

А сьогодні ввечері оголосять рішення суду, щодо обраної міри покарання для начальниці “Укрпошти”, яка “не втрималась” перед спокусою.

© 2020 agroindustry.info

Мої відео