Агроіндрустрія України

Посольство США не витримало та зробило гучну заяву щодо анексії Криму та резолюції ООН

Посольство США не витримало та зробило гучну заяву щодо анексії Криму та резолюції ООН
102193 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже довгий час Крим переживає анексію. Оскільки Україне не може розпочати війну на 2 фронти, вона намагається наразі підтримувати тих, хто опинився у скрутному становищі. Проте останнім часом дії окупантів переходять усі межі. Вони не просто забрали собі територію, а й чинять там протиправні дії по відношенню до населення. І якщо анексію Криму США ще взмозі терпіти, хоча і повністю не згодні з таким рішенням. То порушення прав людини, які були чітко визначені та підлягають обов’язковому виконанню для всіх країн, вони терпіти не стануть.

Представники посольства США в Україні “привітали резолюцію Генеральної Асамблеї ООН, у якій закликали Росію дотримуватись зобов'язань як окупанта в Криму і негайно припинити вчиняти там порушення та знущання”. Нещодавно окупанти затримали трьох українців на території Криму, що перебільшує їхні повноваження. І про таке мовчати вже не можна. Тож Штати закликають до термінових дій з боку РФ.

Посольство вимагає негайного звільнення затриманих українців. Та окрім того, Росія має надати безпечний доступ на територію Криму спостерігачам. Це ніяк не змінить ситуацію з окупацєю, проте припинить протиправні дії в адресу населення від тих, хто причетний до анексування українських земель.

Важливо підкреслити й те, що це вже далеко не перший випадок такого ставлення з боку агресорів. Дмитро Полянський нещодавно негативно відгукнувся про резолюцію ООН. Так, це вже нормально для Росії так реагувати на всі поради, побажання та домовленості з іншими країнами. Але політика політикою, а залишатись в першу чергу людьми, повинні всі. Навіть ті, хто захопив якусь територію, інакше чим ми будемо відрізнятись від диких тварин. В цьому переконане США.

© 2020 agroindustry.info

Мої відео