Агроіндрустрія України

15 років в'язниці: алкогольна різанина в Кривому Розі  

15 років в'язниці: алкогольна різанина в Кривому Розі  
88000 ПЕРЕГЛЯДІВ

У вечірню пору доби в міському районі Кривого Рога по вулиці Костянтина Пестушко сталося вбивство 53-річного місцевим жителя через удар ножем в серце від своєї дружини.

Все почалося ввечері, коли компанія з декількох осіб розпивала спиртні напої біля будинку. Серед них були чоловік та жінка, які офіційно не були розписані, але знаходились у фактичному шлюбі. Після великої кількості випитих напоїв пара почала конфліктувати та пішли до своєї квартири, де в неадекватному стані жінка схопила ніж до рук та всадила в серце чоловіку.

Свідки конфлікту викликали наряд поліції та карету швидкої допомоги. Чоловік ще задовго до приїзду медиків помер від великої крововтрати.

Зі всієї компанії відомо лише про ще одного жителя, який міг бути причетним до вбивства товариша.

Правоохоронні органи одразу затримали та арештували жінку. Відкрито кримінальну справу за статтею 115 Кримінального Кодексу України (умисне вбивство), за що жінці загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі, але з врахуванням усіх факторів жінці присудять усі п’ятнадцять років обмеження свободи.

Який справжній мотив, як пов’язані з вбивством інші учасники компанії, що знав чоловік про якого склали підозру – з’ясовує Криворізька поліція.

Також вчора в Дніпрі стався дещо схожий випадок: 9 грудня близько о восьмій вечора по вулиці Юрія Кондратюка компанія з трьох чоловіків розпивала алкоголь. Чоловіки гучно розмовляли, через що через деякий час до них підійшов чоловік та почав лайливо висловлюватися щодо їхньої поведінки на вулиці. Після чого невідома особа дістала ніж та встромив в область нирок. Винуватець втік у невідомому напрямку, а друзі постраждалого допомогли товаришу дістатися до домівки та вчасно викликали швидку та службу поліції. Чоловіка доставили до міської лікарні. Наразі відбуваються пошуки чоловіка, який скоїв даний злочин. 

© 2020 agroindustry.info

Мої відео