Агроіндрустрія України

У Верхівцевому затримано вимагачів, що «вибивали» з місцевого мешканця неіснуючий борг

У Верхівцевому затримано вимагачів, що «вибивали» з місцевого мешканця неіснуючий борг
47722 ПЕРЕГЛЯДІВ

Злочинці викрали потерпілого та били, поки він не погодився віддати 17 тисяч гривень. Наразі їм загрожує до семи років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Зловмисників правоохоронці затримали «на гарячому» — під час отримання першої частини грошей у розмірі 10 тисяч гривень. Вимагачами виявилися місцеві мешканці 26 та 23 років.

Як встановило слідство, 24-річного потерпілого, один із злочинців, який був з ним знайомий, обманом змусив сісти до нього в автівку. Чоловіка відвезли спочатку в ліс, де жорстоко побили, потім до гаража іншого вимагача. Катування тривало, поки потерпілий не погодився віддати 17 тисяч гривень, аби йому дали спокій.

«Після затримання поліцейські провели обшук за місцем мешкання підозрюваних та у автомобілі, на якому вони пересувались, — повідомляють у поліції. — Правоохоронці вилучили одяг, рацію, документи, патрони до пістолету та автомату калібру 7,62 мм, боєприпас до мисливської зброї, чорнові записи, молоток і сокиру, якими наносилися тілесні ушкодження потерпілому та автомобіль».

Найближчим часом зловмисникам обиратимуть запобіжний захід, їм загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Теги: вимагали гроші,вимагачі,Верхівцево,затримання

© 2020 agroindustry.info

Мої відео