Агроіндрустрія України

На Дніпропетровщині до «помаранчевої» зони додали 33 адміністративні одиниці

На Дніпропетровщині до «помаранчевої» зони додали 33 адміністративні одиниці
55379 ПЕРЕГЛЯДІВ

Епідемічне зонування України оновлюється 19 жовтня. Жодне місто чи район у Дніпропетровській області поки не потрапили до «червоної» зони, а от «помаранчевий» список значно збільшився. Таке рішення було прийнято на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Новий розподіл України на зони карантину набуде чинності о 00:00 години 19 жовтня. І якщо поки на Дніпропетровщині до «помаранчевої» зони входили тільки Дніпро та Дніпровський район, з понеділка до них додаються ще 33 адміністративні одиниці.

Тож, новий рівень епідеміологічної небезпеки встановлюється у містах Дніпро, Вільногірськ, Кам'янське, Жовті Води, Кривий Ріг, Марганець, Нікополь, Новомосковськ, Павлоград, Першотравенськ, Покров, Синельникове, Тернівка та у Апостолівському, Васильківському, Верхньодніпровському, Дніпровському, Криворізькому, Криничанському, Магдалинівському, Межівському, Нікопольському, Новомосковському, Павлоградському, Петриківському, Петропавлівському, Покровському, П'ятихатському, Синельниківському, Солонянському, Софіївському, Томаківському, Царичанському, Широківському, Юр'ївському районах.

Нагадаємо, «помаранчева» зона передбачає наступні обмеження. Помаранчева зона (+ обмеження жовтої), забороняється:
— діяльність закладів розміщення (хостели, туристичні бази тощо), окрім готелів;
— діяльність розважальних закладів, ресторанів у нічний час;
— планові госпіталізації в лікарнях;
— спортзали, фітнес-центри, заклади культури;
— прийом нових змін в дитячі табори;
— обмеження для масових заходів: 1 людина на 20 квадратних метрів.

Теги: Дніпропетровщина,помаранчева зона,розширення,карантин

© 2020 agroindustry.info

Мої відео