Агроіндрустрія України

Дніпро отримав другу партію вживаних німецьких трамваїв

Дніпро отримав другу партію вживаних німецьких трамваїв
51226 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наразі отримано сім вагонів, у середині жовтня доставлять ще п'ять. Загалом міський електропарк у цьому році має поповнитися 20 вагонами, придбаними у Лейпцигу, повідомляє пресслужба Дніпровської міської ради.

Нові-старі трамваї, які пропрацювали 30 років у Німеччині, готують до виходу на маршрути у Дніпрі. Перша партія у кількості 8 вагонів надійшла у серпні, зараз приїхало ще сім, у жовтні — останні 5. З міського бюджету Дніпра було виділено 20 млн грн для 30% оплати придбання 20 трамваїв та переобладнання під місцеву колію.

«Ми розглядаємо запуск цих трамваїв на 12 маршрут. Таким чином, ми повністю оновимо рухомий склад за цим напрямком. Також розглядається доповнення вагонами маршрутів № 7, 17 та 19», — розповів директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради Ігор Маковцев.

Вживані трамваї з Лейпцига, придбані минулого року, після переобладнання працюють на маршрутах № 11 та 15. Друге життя старих вагонів, за прогнозами спеціалістів, може тривати ще 10-15 років.

Теги: трамваї,німецькі,вживані, Дніпро

© 2020 agroindustry.info

Мої відео