Агроіндрустрія України

На черговому судовому засіданні у справі директора департаменту ЖКГ міськради Дніпра допитали свідка

На черговому судовому засіданні у справі директора департаменту ЖКГ міськради Дніпра допитали свідка
22309 ПЕРЕГЛЯДІВ

Посадовця звинувачують у розтраті пів мільйона гривень на ремонті покрівель. Суди тягнуться з 2018 року, а Владислав Грицай увесь цей час продовжує керувати департаментом.

15 вересня у Бабушкінському районному суді пройшло чергове засідання у справі директора департаменту житлового господарства Владислава Грицая. Посадовця звинувачують у розтраті півмільйона гривень. Мовляв, підконтрольний чиновнику департамент уклав із підрядником угоду на ремонт покрівлі 11 будинків. Роботи проведені не були, але Владислав Грицай підписав акти про їхнє виконання. На нинішньому судовому засіданні сторони заслухали свідка, мешканця будинку по проспекту Яворницького, де мали би провести ремонтні роботи.

Справу посадовця-розтратника з міськради Дніпра у суді розглядають ще з 2018 року, а він й досі продовжує працювати на посаді. У той же час, розповідає активіст Денис Селін, ГО «Громадський Контроль» судилася з міським головою через те, що він не виніс на сесію міськради петицію про звільнення Грицая, яка набрала необхідну кількість голосів. Через три з половиною роки судових тяжб Верховний суд України зобов'язав Бориса Філатова розглянути петицію і особисто підписати відповідь, проте очільник міста це рішення проігнорував.

Теги: Владислав Грицай,суд,посадовець,розтрата,Дніпровська міськрада

© 2020 agroindustry.info

Мої відео