Агроіндрустрія України

На Дніпропетровщині поліція вилучила у наркозбувача понад 14 кг канабісу

На Дніпропетровщині поліція вилучила у наркозбувача понад 14 кг канабісу
20756 ПЕРЕГЛЯДІВ

38-річний чоловік розповсюджував заборонені речовини на території Дніпра та району. У власному помешканні він зберігав не тільки марихуану, а й візитівки з рекламою наркотичних засобів, пістолет та набої. Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Злочинну діяльність підозрюваного правоохоронці документували впродовж понад 6 місяців. Обшук за місцем мешкання чоловіка відбувся 2 вересня.
«Правоохоронці виявили у будинку понад 10 різних ємкостей з наркотичною речовиною, схожою на канабіс. Подрібнена марихуана загальною вагою понад 14 кг зберігалася у згортках, пакетах та пластикових пляшках, — повідомляють у поліції. — Крім цього, у чоловіка вилучили банку з кристалічною речовиною, сліп-пакети з насінням наркотичної рослини, ваги, пристрій для куріння, скляні колби та візитівки з рекламою наркотичних засобів, а також пістолет і набої».

Наразі чоловіка затримано, за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів йому загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

Теги: наркозбувач,канабіс, Дніпропетровщина

© 2020 agroindustry.info

Мої відео