Агроіндрустрія України

Поліцейські зі складу операції Об’єднаних сил провели відпрацювання території міста Часів Яр

35726 ПЕРЕГЛЯДІВ

За наказом командувача Об’єднаних сил та начальника поліції Донецької області Миколи Семенишина у прифронтовому населеному пункті правоохоронці провели оперативно-профілактичне відпрацювання.
Заходи проведено з метою профілактики, попередження та розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, виявлення антигромадського елементу, стабілізації оперативної обстановки та забезпечення охорони публічного порядку та безпеки громадян.
У патрулюванні були задіяні працівники обласного главку поліції, співробітники поліції Бахмутської оперативної зони, патрульної поліції, підрозділів поліції особливого призначення, залучених до ООС, та військовослужбовці Національної гвардії України.
Під час відпрацювання правоохоронці перевірили 415 громадян та 20 підоблікових осіб, а також 172 транспортних засоби. У результаті заходів було складено 20 адміністративних протоколів, переважна більшість з них – за правопорушення у сфері керування транспортними засобами. Решта задокументованих адміністративних правопорушень – за ст. 178 «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді» та за ст.192 «Порушення громадянами строків реєстрації (перереєстрації) нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і правил взяття її на облік» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Так, перевіривши за місцем мешкання 12 власників вогнепальної зброї, поліцейські виявили 4 випадки недотримання вимог дозвільної системи.
Результативним заходом операції було розкриття крадіжки велосипеда у місцевого мешканця. Правоохоронці встановили та затримали зловмисника, який зізнався у скоєному злочині. Речовий доказ було вилучено та повернуто власникові. Підозрюваному загрожує до трьох років позбавлення волі. Також в одному з домоволодінь було виявлено посів коноплі. Власник наркопосіву понесе відповідальність згідно з законом.
Оперативний стан у місті Часів Яр залишається контрольованим. Профілактичні заходи на території населених пунктів, розташованих на лінії розмежування, триватимуть і надалі.

Відділ комунікації
поліції Донецької області

© 2020 agroindustry.info

Мої відео