Агроіндрустрія України

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА ФІЛАРМОНІЯ ВІДНОВЛЮЄ КОНЦЕРТНУ ДІЯЛЬНІСТЬ

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА ФІЛАРМОНІЯ ВІДНОВЛЮЄ КОНЦЕРТНУ ДІЯЛЬНІСТЬ
28567 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Пандемія коронавірусу в Україні і світі внесла непередбачені корективи у всі сфери суспільного життя – зокрема це стосувалося проведення культурно-мистецьких заходів. Та, на щастя, маємо радісну новину: 28 червня у Кафедральному костелі святих апостолів Петра і Павла  (вул. Кафедральна, 6) уперше після тривалої перерви відбудеться концерт духовної музики “Alleluia” за участі Академічного камерного оркестру “Кантабіле” Волинської обласної філармонії (художній керівник – народний артист України Товій Рівець) і лауреатки міжнародних конкурсів Анастасії Янцур (сопрано).

У програмі – твори світової класичної музики, зокрема таких великих композиторів, як Йоганн Себастьян Бах, Шарль Гуно, Вольфганг Амадей Моцарт, Томазо Альбіноні, Георг Фрідріх Гендель, Джуліо Каччіні, Генрі Перселл, Джованні Перголезі, Франц Шуберт, Мирослав Скорик.

Початок концерту о 16.00.

Квитки продаються в касі філармонії на Театральному майдані.

УВАГА!!! Концерт відбудеться згідно з вимогами Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення культурно-мистецьких заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території Волинської області. У ЗВ’ЯЗКУ З НЕОБХІДНІСТЮ ДОТРИМАННЯ СОЦІАЛЬНОГО ДИСТАНЦІЮВАННЯ   в приміщенні костелу КІЛЬКІСТЬ КВИТКІВ ДЛЯ ПРОДАЖУ – ОБМЕЖЕНА.

Телефони для довідок – 24-02-41, (095) 206-75-88, (097)757-32-31, (066) 174-80-20.

 

© 2020 agroindustry.info

Мої відео