Агроіндрустрія України

Анастасія Крайдуба — нова гравчиня волейбольного СК «Прометей»

Анастасія Крайдуба — нова гравчиня волейбольного СК «Прометей»
80034 ПЕРЕГЛЯДІВ

Склад спортивного клубу «Прометей» із Кам’янського поповнився. Угоду з командою на наступний сезон 2020/2021 підписала одна з лідерок жіночої збірної України з волейболу, діагональна Анастасія Крайдуба.

У період з 2013 по 2018 роки Крайдуба виступала за «Хімік» з Южного. У сезоні 2018-2019 волейболістка захищала кольори російського «Єнісея», а згодом і «Будовляни Лодзь» з Польщі у 2019-2020 роках.

«Величезне дякую насамперед Насті за довіру і всім, хто був причетний до її переходу в СК «Прометей»! Ми, як і багато команд України та Європи, продовжуємо працювати на трансферному ринку і з нетерпінням чекаємо початку сезону! Бережіть себе й спасибі всім нашим уболівальникам за підтримку! Всім здоров'я!» — прокоментував президент СК «Прометей» Володимир Дубинський.

Новачок «Прометея» — багаторазова чемпіонка України, а також «срібна» призерка Кубка Росії. Анастасія Крайдуба в 2015-му виборола «срібло» на Всесвітній Універсіаді в Південній Кореї, а також «бронзову» медаль у Тайвані в 2017 році. Крім цього, в 2017-му гравчиня у складі національної жіночої збірної України з волейболу стала переможницею Євроліги.

© 2020 agroindustry.info

Мої відео