Агроіндрустрія України

Чоловіча збірна України з гандболу припиняє виступи на Євро-2020

Чоловіча збірна України з гандболу припиняє виступи на Євро-2020
175085 ПЕРЕГЛЯДІВ

Підопічні Сергія Бебешка в австрійському Відні в заключному матчі групи "B” поступилися команді Чехії з загальним рахунком 19:23. Для потрапляння в основний етап змагань нашим спортсменам вкрай необхідно було перемагати суперників із різницею мінімум у 2 голи.

Українці впевнено розпочали 1-й тайм – 2 м'ячі на старті закинув Захар Денисов. Проте чехи швидко зрівняли рахунок. Потім на глядачів чекали голи Андрія Акименка та Владислава Остроушка, що дозволило “синьо-жовтим” впродовж першої частини зустрічі утримувати перевагу. Крім іншого, цьому посприяли й реалізовані семиметрові кидки Артема Козакевича. Однак гравці збірної Чехії все ж далеко не відпустили нашу національну збірну. Підсумок першого тайму - 10:9 на користь української команди. У другому відрізку матчу закидати гравцям Бебешка стало важче. Після 43-ої хвилини, коли рахунок був нічийним 14:14, чехи зробили ривок +3. Україна спробувала відігратися, втім через помилки при розіграші м'яча в центрі та неефективні дії крайніх гравців зробити цього не вдалося.

"Мені здається, не впоралися, в першу чергу, в нападі. На нас тиснула відповідальність. І, звісно, не вистачило досвіду. Перший тайм показав, що ми все можемо. Все в наших руках, але все це втратили. Гравці нашої команди багато помилялися. Другий тайм провалили повністю", - каже гравець збірної України Захар Денисов.

У підсумку Чехія перемагає та посідає 2-е місце у групі та разом із переможцем квартету - збірною Австрії виходить у другий етап Євро-2020. Після звітного поєдинку українці без набраних очок залишилися на останньому четвертому місці в таблиці групи "B".

 

© 2020 agroindustry.info

Мої відео