Агроіндрустрія України

На Сході України за минулу добу сім обстрілів та двоє поранених — штаб ООС

На Сході України за минулу добу сім обстрілів та двоє поранених — штаб ООС
146395 ПЕРЕГЛЯДІВ

23 березня збройні угруповання бойовиків на Донбасі сім разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок чого поранення отримали двоє українських військовослужбовців, загиблих немає. Про це йдеться в повідомленні Штабу ООС на його офіційній сторінці в одній з соцмереж.

«Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», - зазначили у Штабі.

Відомо, що обстріли зафіксовані в районі кількох населених пунктів - біля Авдіївки, Водяного, Красногорівки, Новотошківського та Шумів. Під час них двоє наших бійців зазнали поранень.

«Підрозділи Об’єднаних сил, використовуючи чергові вогневі засоби, дали збройним формуванням Російської Федерації адекватну відповідь», - повідомляють військові.

З початком цієї доби російські окупаційні війська двічі обстріляли наші позиції у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Обстріли було зафіксовано поблизу Красногорівки та у районі населеного пункту Березове.

© 2020 agroindustry.info

Мої відео