Агроіндрустрія України

Поблизу Трьохізбенки загинув комбат Сергій Губанов (позивний — Сєдой)

Поблизу Трьохізбенки загинув комбат Сергій Губанов (позивний — Сєдой)
5615 ПЕРЕГЛЯДІВ

Командир батальйону патрульної служби поліції «Луганськ-1» Сергій Губанов підірвався на міні в Новоайдарському районі. Про це повідомив голова МВС Арсен Аваков на своїй сторінці у соцмережі.

Трагедія сталася 20 травня близько десятої вечора під час патрулювання місцевості. Поліцейські проводили рейд з виявлення ворожих диверсійно-розвідувальних загонів, у сутінках просувалися вздовж річки Сіверський Донець і потрапили на ворожий вибуховий пристрій. Від осколкових поранень командир загинув, а за життя бійців наразі борються лікарі військового шпиталю.

Для побратимів Сергій Губанов був надійним товаришем і справжнім психологом, який вчив, як виживати в бойових умовах. Про це пишуть його побратими на сторінці «Поліція Луганської області» у соцмережі і висловлюють щирі співчуття родині загиблого.

У 2014-му році «Сєдой» пройшов полон, потім бандформування внесли українського командира разом із ще 16-ма офіцерами до розстрільного списку. За вірність і героїзм був нагороджений Президентом України «Орденом Богдана Хмельницького».

Українські війська та поліція продовжують нести бойові втрати в зоні ООС. За повідомленням полковника пресцентру Міністерства оборони України Максима Праути, минулої доби вдвічі збільшилась кількість обстрілів на Донбасі. На Луганському напрямку режим припинення вогню бойовики порушили 6 разів, на Донецькому — 12 разів. Терористи використовували заборонені Мінськими домовленостями міномети, гранатомети та великокаліберні кулемети.

© 2020 agroindustry.info

Мої відео