Агроіндрустрія України

Голові Дніпропетровської облради готуються оголосити недовіру

Голові Дніпропетровської облради готуються оголосити недовіру
191769 ПЕРЕГЛЯДІВ

Питання про звільнення Гліба Пригунова депутати мають розглянути 8 листопада 2019 року. Про це йдеться у проєкті-розпорядженні щодо скликання дев`ятнадцятої сесії, оприлюдненому на сайті Дніпропетровської облради.

“Враховуючи звернення депутатів Дніпропетровської обласної ради VII скликання від 30 жовтня 2019 року ,”Про оголошення недовіри голові Дніпропетровської обласної ради VII скликання Пригунову Глібу Олександровичу та скликання сесії”, дев’ятнадцята сесія Дніпропетровської обласної ради VII скликання відбудеться 08 листопада 2019 року”, - йдеться у повідомленні.

Також на сесії мають обрати нового голову облради, його першого заступника та заступника. Внести зміни щодо складу постійних комісій Дніпропетровської обласної ради, штатної чисельності та структури виконавчого апарату.

Тим часом Гліб Пригунов перебуває у Страсбурзі на сесії Конгресу місцевих та регіональних влад Європи. Замість нього обов’язки голови облради виконує перший заступник Святослав Олійник, який і підписав вищезазначене розпорядження. 

Нагадаємо, Гліб Пригунов був обраний головою Дніпропетровської облради у грудні 2015 року. Раніше, у жовтні того ж року, він був обраний депутатом облради від Блоку Петра Порошенка “Солідарність”. 

© 2020 agroindustry.info

Мої відео