Агроіндрустрія України

Вічно можна дивитися на три речі: як палає вогонь, тече вода і працює службовий собака

27812 ПЕРЕГЛЯДІВ

Туман – слідовий пес, володар чемпіонських титулів. Він безпомилково знаходить за запаховим слідом людину, речі, яких вона торкалася. Причому як на відкритій місцевості, так і на багатолюдних вулицях, де змішано мільйони запахів, що набагато складніше. А на міжнародних змаганнях в Чехії здивував іноземних колег тим, що менше ніж за 5 хвилин відшукав у лісі гільзи. Це був найкращий результат!

Туман допоміг розкрити десятки тяжких злочинів і повернути додому зниклих людей. Але він не тільки детектив, але й спецпризначенець. Бере двометрову висоту, проповзає у тісних лазах, його не лякають постріли і вибухи.

Щодня пес тренується разом зі своїм провідником, кінологом Тарасом Кубою, щоб бути у формі. Але є й у цього сміливого чотирилапого воїна слабкість – це діти. Туман обожнює грати з малечею та навіть лікує своєю присутністю діток, що потребують такої терапії.

Безкорислива любов – ось, що дарують нам наші пухнасті «колеги», і ми віддячуємо їм тим самим. А разом ми дбаємо про безпеку на Донеччині!

© 2020 agroindustry.info

Мої відео