Агроіндрустрія України

Петровський Олександр Володимирович: Міжнародний благодійний фонд Солідарність допоміг зробити ремонт у Дніпропетровському геріатричному пансіонаті

Петровський Олександр Володимирович: Міжнародний благодійний фонд Солідарність допоміг зробити ремонт у Дніпропетровському геріатричному пансіонаті
39355 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент міжнародного благодійного фонду Олександр Петровський допоміг відремонтувати приміщення геріатричного пансіонату. Площа проведених ремонтних робіт у закладі складає близько 800 квадратних метрів – це два оновлених переходи між блоками геріатричного пансіонату.

Ще влітку приміщення було у дуже поганому стані.  Стіни пансіонату були із неякісного вогненебезпечного пластику, а також були пошарпані дивани та старі вікна.

Тепер переходи у пансіонаті мають зовсім інший вигляд.  Вони повністю відремонтовані та облаштуванні новими металопластиковими вікнами, сучасними та зручними меблями.

 Директор Дніпропетровського геріатричного пансіонату Олег Кондрашевський подякував президенту Міжнародного благодійного фонду Олександру Петровському за ремонт високої якості, із заміною всіх вікон, зі штукатуркою всіх панелей, додатково встановленими поручнями, які допомагають зручно пересуватися жителям пансіонату. 

 Також у пансіонаті замінили всі внутрішні двері та встановили нові протипожежні двері на виходах.

 Зробити ремонт в переходах пансіонату - власна ініціатива Петровського Олександра Володимировича. Оскільки благодійники вже давно займаються допомогою цього геріатричного пансіонату, під час однієї із зустрічей влітку побачили, що приміщення закладу  у критичному стані і відразу взялися за його реконструкцію.

 Віце-президент Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Яна Іванілова повідомила, що благодійний фонд і на далі допомагатиме пансіонату та планує відремонтувати й актовому залу. Поки ж 550 жителів інтернату мають комфортну зону відпочинку, де грають в теніс, шахи, читають та  спілкуються один з одним.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович,Томос,Дніпро

© 2020 agroindustry.info

Мої відео