Агроіндрустрія України

Українські рятувальники повернулися з місця катастрофи українського Боїнга в Тегерані

Українські рятувальники повернулися з місця катастрофи українського Боїнга в Тегерані
39063 ПЕРЕГЛЯДІВ

14 січня українські рятувальники, експерти МВС та слідчі Національної поліції завершили свою роботу на місці катастрофи українського Боїнга в Ірані та повернулися в Україну.

 У аеропорту «Київ» їх зустрічали Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов та Голова ДСНС Микола Чечоткін, які подякували українським фахівцям за виконані пошукові роботи, слідчі заходи та роботу з ідентифікації тіл загиблих.

 Нагадаємо, 8 січня після зльоту в аеропорту Тегерана, український літак рейсу PS752 Тегеран - Київ зазнав авіакатастрофи в результаті якої загинуло 176 людей. На місце події було одразу направлено експертів з України, серед яких було 15 рятувальників ДСНС. Ними проводилися пошукові роботи, слідчі заходи та ідентифікація тіл загиблих. Окремо здійснювалося сортування та складування багажу і особистих речей, а також забезпечувалося освітлення місця проведення робіт. Крім того, експертною групою із залученням рятувальників ДСНС проводилися роботи по відтворенню корпусу літака з його фрагментів.

 

 

Автор: Dnipro Inform

© 2020 agroindustry.info

Мої відео