Агроіндрустрія України

Окупанти у Бердянську вбили двох неповнолітніх українських партизанів

Окупанти у Бердянську вбили двох неповнолітніх українських партизанів
328343 ПЕРЕГЛЯДІВ

Окупанти у Бердянську вбили двох неповнолітніх українських партизанів 

Колаборант рогов, який керує окупаційною адміністрацією на захоплених територіях Запорізької області, заявив про вбивство двох підлітків, яких вони називають "терористами та бойовиками", один із загиблих – Тігран Оганнісян, якого раніше "затримували за антиросійську діяльність". 

У цей час соцмережах зʼявилось відео, яке, очевидно, записував Тігран. На ньому він з автоматом та у тактичних рукавичках, ймовірно, повідомляє, що вони ліквідували двох російських окупантів. На відео він каже: "Двох точно, це смерть, пацани. Прощавайте! Слава Україні!"

Правозахисники намагаються зрозуміти, що дійсно сталося і чи живі хлопці.

Нагадаємо, 4 травня 2023 року двоє підлітків Тігран Оганнісян та Микита Ханганов, 2006 року народження, у тимчасово окупованому Бердянську отримали обвинувачення від слідкому рф у нібито підготовці диверсії на залізниці. Їм загрожувало ув'язнення на строк від 10 до 20 років.

Європарламент ухвалив резолюцію із засудженням дій російських структур, які застосували тортури та порушили кримінальні провадження проти українських підлітків Оганнісяна та Ханганова.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia

© 2020 agroindustry.info

Мої відео