Агроіндрустрія України

БЕБ завершило передачу конфіскованої на Львівщині гуманітарки

БЕБ завершило передачу конфіскованої на Львівщині гуманітарки
394334 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області передали понад 200 тонн гуманітарної допомоги на потреби Збройних Сил України, Національної академії сухопутних військ ім. Гетьмана Петра Сагайдачного, дитячого соціального закладу, Державної прикордонної служби та Миколаївської військової адміністрації. Це одяг, побутові речі, засоби гігієни, продукти та медикаменти.

Товари, про які йдеться, були виявлені в кінці квітня у складському приміщенні на Львівщині. Їх завезли на територію України через державний кордон без сплати податків та обов’язкових митних платежів. Детективи БЕБ встановили власника та орендаря складів, транспортні засоби з причепами, якими перевозили речі. Триває слідство.

Личаківський районний суд міста Львова своїм рішенням зняв арешт з конфіскованого майна, щоб зберегти економічну вартість речей та не допустити закінчення терміну придатності харчових продуктів і медикаментів. 

Загалом для потреб дітей, військовослужбовців та жителів Миколаївщини передано понад 1200 палет з одягом, постільною білизною, медикаментами, консервами, побутовою хімією та засобами гігієни. 

Розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів) здійснюють детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,гуманітарка, гуманітарна допомога

© 2020 agroindustry.info

Мої відео