Агроіндрустрія України

БЕБ у Чернівцях арештувало нерухомість на 24 млн грн підприємця що ухилився від сплати податків

БЕБ у Чернівцях арештувало нерухомість на 24 млн грн підприємця що ухилився від сплати податків
429591 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Чернівецькій області, з метою забезпечення відшкодування завданих державі збитків, арештували нерухоме майно підприємця - фігуранта кримінального провадження щодо ухилення від сплати податків.

Загальна орієнтовна вартість нерухомості становить 24 млн грн.

Слідством встановлено, що підприємець, займався продажем тирси хвойних порід та здавав в оренду нерухоме майно. При цьому, ухиляючись від сплати податків, купував нерухомість на території Чернівецької області.

Досудове розслідування у кримінальному проваджені за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків, зборів) здійснюють детективи ТУ БЕБ у Чернівецькій області за процесуального керівництва прокурорів Чернівецької обласної прокуратури.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, детективи Територіального управління БЕБ у Чернівецькій області розслідують спробу вивозу за кордон більше 100 тисяч пачок цигарок схованих в цистерні з олією. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/beb-rozsliduie-sprobu-vyvozu-za-kordon-tsyharok-v-tsysterni-z-oliieiu

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки, ухилення від сплати податків

© 2020 agroindustry.info

Мої відео