Агроіндрустрія України

БЕБ у Києві арештувало корпоративні права компанії за несплату 123 млн грн податків

БЕБ у Києві арештувало корпоративні права компанії за несплату 123 млн грн податків
409789 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки України в м. Києві та Київській області арештували корпоративні права компанії у вигляді 100% частки статутного капіталу, вартістю майже 178 млн грн.

Арешт накладений для забезпечення відшкодування завданих державі збитків.

У межах досудового розслідування згадане товариство викрито в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах. Службові особи компанії, з метою ухилення від сплати податків, з 2017 по 2019 роки, умисно та протиправно не зазначили нормативну грошову оцінку земельних ділянок у податковій декларації.

Це призвело до ухилення від сплати 123 млн грн орендної плати за дві земельні ділянки площею понад 40 Га у Дарницькому районі столиці.

Наразі на корпоративні права товариство накладено арешт. Вживаються заходи для відшкодування завданих державі збитків у повному обсязі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків), здійснюють детективи Територіального управління БЕБ в м. Києві та Київській області за процесуального керівництва Київської міської прокуратури. Нагадаємо, нещодавно співробітники Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області викрили та зупинили діяльність чотирьох закладів, в яких здійснювалася незаконна діяльність у сфері грального бізнесу. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/beb-prypynylo-diialnist-chotyrokh-nelehalnykh-hralnykh-zakladiv-na-kyivshchyni

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,ухилення від сплати податків

© 2020 agroindustry.info

Мої відео