Агроіндрустрія України

Ліки в обмін на ракети: ФК «Дарниця» експортує ліки агресору, за допомогою чого збагачує кишені росії.

Ліки в обмін на ракети: ФК «Дарниця» експортує ліки агресору, за допомогою чого збагачує кишені росії.
318715 ПЕРЕГЛЯДІВ

Препарати бренду ФК "Дарниця", яка належить колишньому нардепу Загорію помітили на ринку росії. Український виробник продовжує спонсорувати країну - агресора, не дивлячись на щоденні обстріли та окупацію міст.

Чому Загорій не припинив торгівлю ліків після 2014 року, та продовжує спонсорувати росію під час війни в Україні?

Колишній народний депутат України Гліб Загорій, експортує товари ФК "Дарниця", замість прямих поставок став використовувати транзит через країни, що входять до Митного союзу з росією. У вересні 2022 року Кабінет міністрів України прийняв постанову, в якій було вказано, що Україна повністю заборонила експорт товарів до РФ.

 У 2014 році, коли розгорнулася війна на Донбасі, Гліб Загорій в одному із інтерв'ю  інтернет-видання "Главком" повідомив, що нібито "Дарниця" припиняє своє постачання лікарської продукції до росії, та до 2016 знизить її до нуля.

Але колишньому нардепу не завадило повномасштабне вторгнення росії до України, фармацевтична компанія Загорія обірвала не всі економічні зв'язки. На адресу редакції "СтопКору" надійшло досить багато цікавої інформації про Загорія та його компанію. Як виявилося, на будь-яких російських сайтах можна замовити лікарські препарати ФК "Дарниця", і це не підробка. На ліках чудово видно адресу виробника - Київ, Україна, та рік виготовлення - 2018. Після чого, все стало зрозуміло, ніякого припинення експорту до росії не було в 2014 та 2016 роках.

Також, продукцію "Дарниця" можна придбати  і оффлайн у великих містах Москви, таких як Тверської.

Таким багатіям, як Загорій не завадить навіть війна, для того, щоб наповнювати свої кишені грішми та засмагати зі своєю сім'єю на європейських курортах.

Теги: Корупція, Росія, Російська агресія ,Російське вторгнення в Україну

© 2020 agroindustry.info

Мої відео