Агроіндрустрія України

115 Окрема механізована бригада ЗСУ: наші захисники заслуговують найбільшої подяки

115 Окрема механізована бригада ЗСУ: наші захисники заслуговують найбільшої подяки
377333 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після початку повномасштабного вторгнення росії на наші території українці згуртувалися. Ще більше добровольців, ніж у 2014 році, пішли на фронт, щоб захищати нашу батьківщину. Ще більше громадян стали волонтерами задля допомоги військовим. І ще більше підрозділів наших збройних сил викликають наше захоплення і щиру подяку. Серед них - 115 Окрема механізована бригада ЗСУ. Її бійці пережили чимало складних днів та з гідністю виконують свій обов’язок, захищаючи східні рубежі держави.

За що ми захоплюємося 115 бригадою?

115 Окрема механізована бригада – підрозділ ЗСУ, що подібно до інших складається частково з професійних військових, а також добровольців, які вперше взяли зброю до рук після російського вторгнення на наші землі. Відповідно багато з воїнів бригади змушені були відмовитися від комфортного життя та йти захищати свою землю, щоденно піддаючи власне життя ризику. З самого початку бригаду відправили на схід. Вони героїчно і дуже довго захищають схід України – дуже важливу частину і для наших, і для російських військових. Не рахуючи кількох воїнів, які не витримали тиску і залишили передову, вони вистояли, чітко виконуючи накази та тримаючи позиції доти, доки це було потрібно.

За розповідями бійців 115 бригади, для того, щоб закріпитися на тій території, яку вони утримували тривалий час, вони були змушені робити окопи та укріплення, власноруч будувати бліндажі та виконувати чимало нової для себе роботи. І це не говорячи про майже щохвилинну небезпеку, адже бійці постійно перебували в оточенні російського ворога, буквально живучи під обстрілами. Проте цей досвід був корисним не лише для країни, але й для них самих. Адже малодосвідчені військові отримали колосальні знання і вміння. Тепер вони можуть максимально ефективно продовжувати служити Україні, захищаючи її вже на інших, але так само небезпечних ділянках фронту.

У яких умовах воюють бійці 115 бригади

115 Окрема механізована бригада ЗСУ – одна з багатьох важливих ланок нашої героїчної армії. Однак їхні розповіді важливі для того, щоб зрозуміти, у яких умовах воюють наші захисники. Наприклад, воїни розповідають, що попри розповсюджену інформацію щодо поганого оснащення бійців на фронті, відсутності потрібного озброєння, екіпірування, харчування та медикаментів вони мають це все у достатньому обсязі. Особливо вони задоволені зброєю, яку отримують регулярно. Це та оптичні приціли, і високоточні гвинтівки, і тепловізори. Жоден воїн не залишається без зброї чи амуніції, не потребує нічого, включаючи ліки та харчі. Держава, волонтери, благодійні фонди повністю забезпечують їх та швидко закривають усі потреби.

Не скаржаться бійці й на роботу військового командування. З початку повномасштабного вторгнення вони отримують грамотні та своєчасні накази, тому в армії немає зайвих втрат та безпідставних здач територій.

Бійці часто бачать адресовані їм відеоролики, у яких сміливі українці висловлюють їм своє захоплення і подяку. Звертаючись до громадян України, а також до своїх родин і друзів, військові 115 бригади також дякують їм за підтримку і запевняють, що воєнний стан – це тимчасово, а території, які зараз під окупацією, скоро будуть звільнені. Окупанти скоро підуть з нашої землі, адже українська армія дуже мотивована. Вона не лише має достатньо зброї й професійних військовослужбовців, але й натхненна майбутньою перемогою. Наші воїни б’ються не за матеріальні цінності, а за свою свободу та життя власних громадян, за можливість будувати наше спільне майбутнє, а це значно цінніше і більше надихає.

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу

© 2020 agroindustry.info

Мої відео