Агроіндрустрія України

Дубль Холанда приніс Манчестер Сіті перемогу над Лідсом – "містяни" повернулися на друге місце в АПЛ

Дубль Холанда приніс Манчестер Сіті перемогу над Лідсом – "містяни" повернулися на друге місце в АПЛ
385772 ПЕРЕГЛЯДІВ

Манчестер Сіті зустрічався з Лідсом у рамках 17-го туру чемпіонату Англії.

"Містяни" були фаворитами у матчі з командою нижньої частини турнірної таблиці. Вже на другій хвилині Манчестер Сіті міг виходити вперед, але удар Холанда виявився заслабким. Голкіпер спокійно нівелював небезпеку

Зірковий норвежець знову спробував розстріляти ворота Лідса – Мельє на місці. Лише на 45+1 хвилині Родрі вдалося вивести гостей вперед, ідеально зігравши на добиванні. Зазначимо, що у першому таймі підопічні Гвардіоли 74% часу контролювали м'яч та завдали 5 ударів у площину воріт.

По перерві Грілішу вдалося обманути голкіпера та посадити того на п'яту точку. М'яч від Джека перейшов Холанду, якому залишилося лише забити у порожні ворота. Норвежець не схибив! На цьому зірковий нападник не зупинився та записав у свій актив дубль.

Лідсу вдалося відіграти один гол – Стрейк виграв боротьбу на другому поверсі та головою спрямував м'яч під праву стійку. На більше господарі не спромоглися. Манчестер Сіті переміг з рахунком 3:1.

Отже, підопічні Гвардіоли повернулися на друге місце з 35 очками. Натомість Лідс має у своєму активі 15 балів та перебуває на 15 сходинці.

Джерело

Теги: Манчестер Сіті святкує перемогу над Лідсом,Манчестер Сіті ,Ман Сіті,Манчестер Сіті Вікіпедія,Лідс,Дубль Холанда допоміг Манчестер Сіті розібратися з Лідсом,Дубль Холанда ,Манчестер Сити Холанд,Манчестер Сити Эрлинг Холанд,Холанд,Эрлинг Холанд,Эрлинг Холанд Википедия,Холанд Вікіпедія,Ерлінг Холанд Вікіпедія,АПЛ, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Футбол, Новости, новости футбола, Новини, новини футболу,Лідс - Манчестер Сіті ,Англія, Гвардіол,Гвардіол Вікіпедія,Йошко Гвардіол,Йошко Гвардіол Вікіпедія,Гріліш,Джек Гріліш,Джек Гріліш Вікіпедія,Гріліш Вікіпедія
Автор: admin.sportcomua

© 2020 agroindustry.info

Мої відео