Агроіндрустрія України

Ховав зброю під ліжком – на Донеччині викрито експоліцейського

Ховав зброю під ліжком – на Донеччині викрито експоліцейського
355548 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури колишнього інспектора сектору реагування патрульної поліції відділення поліції № 1 Бахмутського районного відділу поліції ГУНП в Донецькій області викрито у незаконному зберіганні зброї (ч. 1 ст. 263 КК України).
За даними слідства, 25 липня 2022 року під час санкціонованого слідчим суддею обшуку у квартирі ексспівробітника поліції у м. Торецьку, під ліжком у спортивній сумці виявлено арсенал зброї та боєприпасів.
Зокрема, виявлено та вилучено один РПГ- 22, дві гранати Ф-1 та РГД-5 і запали до них, п’ять тротилових шашок, а також 741 набій калібром 5.45 мм до автомату АК-74.
Наразі вживаються заходи, направлені на встановлення походження набоїв і боєприпасів. Вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру та оголошення його у розшук.
Досудове розслідування здійснюється слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Краматорську. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

© 2020 agroindustry.info

Мої відео