Агроіндрустрія України

Двоє людей загинули, чотирьох поранено – наслідки обстрілів населених пунктів Донеччини

Двоє людей загинули, чотирьох поранено – наслідки обстрілів населених пунктів Донеччини
433254 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 10 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
Збройні сили рф, які вдерлись на територію України, продовжують порушувати норми міжнародного та гуманітарного права, знищуючи мирні міста та завдаючи горя і страждань цивільному населенню.
За даними слідства, 15-16 квітня 2022 року під час обстрілів Покровського району Донеччини загинула мешканка м. Мар’їнки, ще один чоловік отримав важкі осколкові поранення. У м. Селидове ворожі снаряди пошкодили адміністративні будівлі державного підприємства «Селидіввугілля», у м. Красногорівка осколкове поранення живота і травматичну ампутацію руки отримала 83-річна пенсіонерка.
Також російськими агресорами вчинено артилерійські атаки на смт. Новгородське м. Торецька. З м. Лисичанська Луганської області до медичного закладу доставлено працівницю пекарні, яка під час обстрілу перебувала на робочому місці – у жінки діагностовано мінно-вибухову травму, осколкове поранення та травматичну ампутацію гомілки.
Ще одну жінку госпіталізовано 17 квітня 2022 року до лікарні м. Краматорська - вона отримала важке поранення через обстріл с. Рубці Лиманського району. У м. Добропілля після застосування ворогом керованої авіаційної ракети пошкоджено залізничну колію та три вагони. Цього ж дня ворог обстріляв м. Вугледар та с. Новопіль Волноваського району - уламком снаряду вбито 84-річного пенсіонера.
Відомості щодо інших постраждалих осіб та пошкодженої інфраструктури з’ясовуються.

© 2020 agroindustry.info

Мої відео