Агроіндрустрія України

Вбив брата дружини та скоїв замах на вбивство ще однієї особи – судитимуть мешканця Київщині

Вбив брата дружини та скоїв замах на вбивство ще однієї особи – судитимуть мешканця Київщині
515302 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокурори Рокитнянського відділу Білоцерківської окружної прокуратури затвердили та скерували до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, за фактом умисного вбивства брата дружини та замаху на умисне вбивство ще однієї особи (ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у листопаді 2021 року мешканець смт. Рокитне Білоцерківського району вживав вдома алкогольні напої. У той час до квартири зайшли його дружина, її брат та знайомий. Вони хотіли поговорити з обвинуваченим з метою врегулювання конфлікту, який напередодні стався між ним та його дружиною.

У цей час чоловік схопив зі столу кухонний ніж та завдав одному з присутніх тілесні ушкодження у вигляді проникаючого колото-різаного поранення черевної порожнини.

Брату дружини він наніс два удари ножем в область грудної клітки, від яких той помер на місці скоєння злочину.

Досудове розслідування здійснювалося Білоцерківським райуправлінням ГУ Нацполіції в Київській області.

Вирок суду обвинувачений очікуватиме у слідчому ізоляторі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

© 2020 agroindustry.info

Мої відео