Агроіндрустрія України

Акція «SaveФОП»,

277934 ПЕРЕГЛЯДІВ

25 січня під будівлею парламенту відбулася акція  «SaveФОП», учасники акції наполягали на тому, щоб влада спростила систему податків. Підприємці спробували прорватися до будівлі парламенту через центральний вхід, проте правоохоронці завадили їм це зробити внаслідок чого стався конфлікт. Центральний вхід заблокували на деякий час, журналістів що були всередині не випускали.Через деякий час журналістів випускали через підземний хід.

Через акцію у деяких районах Києва рух було призупинено.

Основна вимога учасників акції - ухвалення законопроєкту No 5866, який буде спрямований на захист спрощеної системи оподаткування.

Як зазначається, учасники акції підпалювали фаєри та використовували димові шашки.

За словами правоохоронців,  щонайменше на 2 активістів було складено адмінпротокол, через те що ті своїми діями провокували конфлікт та ігнорували вимоги поліції припинити.

Також у результаті сутичок 18 правоохоронців та 3 активістів отримали ушкодження різних ступенів, декількох учасників  було направлено до відділку.

Що вимагають активісти?

 

Активісти наполягають на прийняті законопроєкту No 5866, що пропонує нові правила для малого бізнесу. Законопроєкт передбачає НЕ обов'язкове впровадження касових апаратів під час продажу товарів.

Також активісти постали проти ухвалення пропозиції про заборону оформлення співробітників як ФОП  .

 

© 2020 agroindustry.info

Мої відео