Агроіндрустрія України

Взяв у заручниці продавчиню магазину та погрожував їй ножем – у Херсоні судитимуть чоловіка

Взяв у заручниці продавчиню магазину та погрожував їй ножем – у Херсоні судитимуть чоловіка
331448 ПЕРЕГЛЯДІВ

Херсонською окружною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт стосовно 30-річного чоловіка за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених за ч. 1 ст. 186, ч. 1 ст. 187, ч. 4 ст. 296, ч. 2 ст. 147 КК України.

 

Слідством установлено, що обвинувачений 30.10.2021, перебуваючи в помешканні родички викрав з шафи її гаманець з грошима в сумі 900 гривень. Не зупиняючись на вчиненому, чоловік пограбував ще одну жінку в приміщенні одного з караоке-барів міста. Після цього, маючи при собі кухонний ніж, здійснив напад на продачиню магазину. Зловмисник приставив потерпілій до шиї ніж та погрожував розправою. Після прибуття поліції охорони нападник продовжував силоміць утримувати жінку та вимагав звільнити йому дорогу, аби він безперешкодно покинути місце вчинення злочину. Коли зловмисник втратив увагу правоохоронці миттєво його роззброїли та затримали.

 

Наразі фігурант перебуває під вартою, де очікуватиме на вирок суду.

 

За вчинення вищевказаних злочинів, чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 15 років з конфіскацією майна.

 

За інформацією Херсонської окружної прокуратури

© 2020 agroindustry.info

Мої відео