Агроіндрустрія України

Оперативники врятували жінку літніх років на Київщині

Оперативники врятували жінку літніх років на Київщині
491720 ПЕРЕГЛЯДІВ

У селі Хотянівка Вишгородського району Київської області була надано швидку допомогу бабусі, яка голосила і просила про порятунок.

 

До одного з відділень поліції даної місцевості зателефонував чоловік зі звісткою про те, що чує голосні крики з двору сусідів. Працівники оперативно-розшукової служби швидко приїхали на місце призначення разом з представниками патрульної поліції Вишгорода. Ворота будинку були замкнені, але правоохоронці теж чули прохання про допомогу.

 

Тому поліцейські стрімко перелізли через паркан, щоб оглянути територію двору. Там вони майже відразу ж помітили бабусю, яка випадково перечепилася, впала на землю і ніяк не могла самостійно встати. Через це жінка досить довгий час пробула на цьому самому місці та дуже сильно замерзла. Оперативники швидко викликали на поміч медичних працівників.

 

Як каже сама жінка віком 70 років, її близькі родичі якраз були на роботі весь цей час, і тому ніхто не міг її врятувати. Її швидко забрали до лікарні для надання необхідної допомоги. Як кажуть лікарі, в бабусі швидше за все перелом стегнової кістки. На щастя, силами поліцейських вдалося запобігти значному переохолодженню.

 

© 2020 agroindustry.info

Мої відео