Агроіндрустрія України

У гурту KAZKA вийшов драматичний кліп

У гурту KAZKA вийшов драматичний кліп
412817 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лише нещодавно гурт KAZKA випустив новий досить яскравий кліп. А вже днями у них вийшла ще одна відеоробота. І цього разу замість яскравості глядачів вражатимуть драмою.

KAZKA працює в жанрі поп та електрофолк. І це можна добре помітити, адже фольклорні мотиви прослідковуються у багатьох їх треках. І таке звучання вже стало їх фішкою, що й принесло, фактично, їм славу. До них ще ніхто з українських виконавців не потрапляв до чарту SHAZAM вони це змогли. Вони мають купу музичних рекордів. Вони навіть намагалися потрапити на Євробачення, адже проходили кілька відборів на нього (на останньому, до речі, вони посіли третє місце). Цього року гурт досить плідно попрацював, випустивши кілька кліпів та синглів. І на кінець року також приберегли новинку.

Нова відеоробота гурту на пісню "Автовідповідач" вийшла дійсно драматичною. Інакше й бути не могло, адже тема, що підіймається в ній – розставання. Болюче, що розриває серце. Окрім Зарицької у пісні також брав участь і музикант Runstar. А у кліпі головну роль зіграв партнер вокалістки по "Танцям з зірками" – Юрій Мєшков.

Зі слів Олександри Зарицької, цей кліп – це своєрідне роуд-муві, відеоподорож. Зазвичай у такому жанрі показують життєвий шлях та пригоди. У цьому ж відео показано фактично спробу втекти від минулого, від стосунків, що закінчилися. Спроба, яка не закінчується так, як того хотілося б. І як наголосила вокалістка, потрібно бути обережними, адже минуле може не відпустити.

У новому кліпі Зарицька не тільки заспівала, а ще й показала досить цікаву хореографію. Дівчині й справді вдається танцювати, вона виглядає органічно. Режисером відео виступив Антон Штука. Хореографом – Олексій Базела.

Кліп на пісню "Автовідповідач" вже можна побачити на відеохостингу YouTube.

© 2020 agroindustry.info

Мої відео