Агроіндрустрія України

Гурт MOZGI порадував шанувальників новим кліпом

Гурт MOZGI порадував шанувальників новим кліпом
324099 ПЕРЕГЛЯДІВ

Багато хто з нас думає про те, що буде завтра. І всі хочуть, щоб майбутнє було якомога кращим. І саме це обіграв гурт MOZGI у своїй новій відеороботі.

Група MOZGI вже досить давно є улюбленою танцювальною музикою для величезної кількості людей. Вони працюють одразу у кількох жанрах, від хаусу з елементами електрозвучання і до східних мотивів та хіп-хопу. І фактично цей гурт – це один із проєктів українського продюсера та виконавця Потапа (справжнє ім'я якого Олексій Потапенко). Він же є і фронтменом та автором більшості пісень гурту. Вони створюють танцювальні треки, які розлітаються мережею та стають вірусними. І ще довго після виходу майже кожної із пісень їх наспівують люди, адже зазвичай там прості слова та мелодії, які в'їдаються в мозок. У цьому, можна сказати, й криється феномен популярності гурту. Новий трек не став виключенням, він так само швидко розлетівся мережею та вже має велику кількість тих, хто його обожнює.

Нова відеоробота фактично є новорічною піснею. Але у кліпі ця тематика не обігрується. Натомість же у ньому пародіюють телепродажі, адже атмосфера у кліпі сама така. Назва пісні – "ZAVTRA". Таку ж назву має й "телемагазин", в якому деякі з учасників зіграли ролі телеведучих, або ж тих, хто хоче щось придбати.

Окрім учасників групи також у відео можна побачити велику кількість популярних українських TikTok-блогерів. Вони грали ролі від хору й до глядачів. Фактично гурт таким чином зацікавив аудиторію бажанням побачити у відео свого улюбленого блогера.

Режисерами стали Денис Маноха та Максим Шелковніков. Звісно своє бачення сюди вклав здебільшого саме продюсер – Потап. І судячи з усього – робота не була даремною. У соцмережах люди вже коментують новий кліп та кажуть, що це дійсно пісня з новорічним настроєм.

Новинку вже можна побачити на відеохостингу YouTube.

© 2020 agroindustry.info

Мої відео