Агроіндрустрія України

В Одесі сварка переросла в стрілянину

В Одесі сварка переросла в стрілянину
283768 ПЕРЕГЛЯДІВ

Недаремно кажуть, що алкоголь – це зло. У одному з одеських барів у цьому переконалися ще раз. Там скандал перетворився на стрілянину. На щастя, обійшлося без фатальних пострілів.

Така ситуація сталася сьогодні, 7 грудня, вранці. Там один із барів на вулиці Розумовській, що працював до  рання сколихнув скандал. Як виявилося, сварку зчинили два молодики, 16-и та 23-х років. Причина, чому стався конфлікт, не повідомляється. Але зі слів він швидко переріс у фізичну силу.

Наразі відомо, що хлопці посварилися з іншим чоловіком, що відпочивав там же. Всередині бару бійку вирішили не зчиняти, тому для з'ясування стосунків вони вийшли на вулицю. І саме там відбулося шість пострілів з травматичної зброї. Чоловік вирішив так довести хлопцям свою правоту.

Працівники бару викликали патрульну поліцію. На місці конфлікту виявили двох молодиків. Хлопець, якому 23, отримав поранення в лоб та в спину. Його неповнолітній товариш також отримав поранення. На щастя, ці поранення не смертельні і обидва постраждалих звернулися за допомогою до медиків самостійно.

Чому стався конфлікт – з'ясовується. Так само як і те, що у барі робив неповнолітній підліток. Окрім цього, розшукують і чоловіка, що стріляв. Для цього ще будуть опитані свідки та постраждалі.

© 2020 agroindustry.info

Мої відео