Агроіндрустрія України

ПОГЛИБЛЕННЯ ОБОРОННОГО СПІВРОБІТНИЦТВА З США

ПОГЛИБЛЕННЯ ОБОРОННОГО СПІВРОБІТНИЦТВА З США
4493 ПЕРЕГЛЯДІВ
 
Командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв провів робочу зустріч з начальником відділу оборонного співробітництва Командування Збройних Сил США в Європі полковником Даніелем Міллером.
Під час заходу сторони обговорили питання поглиблення військового співробітництва та надання консультативно-дорадчої допомоги.
Як наголосив командувач, на даний час імплементація стандартів та штабних процедур НАТО у процеси планування застосування та управління об’єднаними силами Збройних Сил України та інших складових сил оборони є пріоритетною.
- Це стосується приведення у відповідність з євроатлантичними нормами та стандартами процедур, процесів та практик у сфері управління силами оборони, - підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Крім того, за словами командувача, актуальною залишається продовження встановлення єдиного термінологічного апарату, що гармонізований з національною та міжнародною термінологічними системами, опанування глосаріями та словниками термінології НАТО в системи управління Силами оборони.
Разом із тим українська сторона наголосила на подальшому розвитку залучення представників провідних країн-членів НАТО до роботи в органах військового управління в якості штабних офіцерів.
- Впевнений, що залучення представників збройних сил країн-партнерів на основні заходи оперативної підготовки в якості штабних офіцерів та експертів-оцінювачів посилює оборонне співробітництво та сприяє якісному виконанню завдань, як на етапі підготовки до заходів, так і на етапі їх безпосереднього проведення, - зауважив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Разом переможемо!
Відділ зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України

© 2020 agroindustry.info

Мої відео