Агроіндрустрія України

Результати застосування PROVEOSTAR на овочах та фруктах

Результати застосування PROVEOSTAR на овочах та фруктах
23049 ПЕРЕГЛЯДІВ

Фрукти та овочi являються популярною їжею не тiльки для людей. Цiлий ряд грибкiв та бактерiй чекають вегетацiйного перiоду рослин. Шкiдникам пiдтримувати рiвень своєї активностi допомагає низький рiвень опiрностi рослини. Сильна рослина з твердою поверхнею листового покриву та плоду має здатнiсть боротись iз ефектом мiкотоксинiв та бактерiальних ензимiв. Спираючись виключно на застосування пестицидiв, Ви блокуєте не тiльки шкiдникiв, але й саму рослину. Надмiрне використання фунгiцидiв та iнсектицидiв сприяють утворенню пестицидного стресу. Як наслiдок, рослина не має здатностi досягнути пiку своїх генетичних можливостей. Якiснi параметри, термiн зберiгання i, отже, ринкова вартiсть плодiв зменшується. 

Ми пропонуємо Вам перевiрений засiб для пiдвищення рiвня опiрностi Вашої та патогенних органiзмiв. 

Рекомендуємо застосовувати на раннiх фазах (до повного укорiнення рослини) засiб:
а) вiд фази iнтенсивного росту до початку фази цвiтiння PR0VEOstar (0,50 л/га);
б) вiд фази цвiтiння до початку утворення плодiв PR0VEОstar (0,50 л/га);
в) утворення плодiв PR0VEОstar (0,50 л/га).

Хороший досвiд: застосування засобу PR0VEОstar покращує зберiгання плодiв. На поверхнi плоду утворюється блискучий восковий шар, який перешкоджає проникненню цвiлi та бактерiй до середини плоду. Це природнє виявлення самозбереження рослини та її доброго стану. 

Рекомендацiї: 
Засiб PR0VEОstar можна поєднувати iз пестицидами в одному cnpeї. Таким чином, Ви пiдвищуете ефективнiсть пестицидiв та зменшуете пестицидний стрес. 

Автор: agroindustry.info

© 2020 agroindustry.info

Мої відео