Агроіндрустрія України

У Слов’янську викрито групу осіб, яка займалась збутом канабісу та метамфетаміну

У Слов’янську викрито групу осіб, яка займалась збутом канабісу та метамфетаміну
13726 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури припинено незаконну діяльність групи осіб, яка збувала наркотичні засоби та психотропні речовини (ч. 2 ст. 307 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що з січня 2020 року троє мешканців м. Слов’янська віком від 30 до 35 років організували на території міста збут канабісу та метамфетаміну. Вказані наркотики вони отримували поштою з Дніпропетровської області через одну з логістичних компаній. При цьому, наркотичні засоби та психотропні речовини відправник ховав у побутовій техниці.

У ході санкціонованих слідчим суддею обшуків у житлових і побутових приміщеннях та транспортних засобах фігурантів виявлено та вилучено близько 700 гр канабісу, 50 гр метамфетаміну, понад 700 тис грн, 1800 доларів США, незареєстрований травматичний пістолет, 52 набої до нього та 14 мобільних телефонів.

Вартість наркотичних засобів та психотропних речовин за цінами «чорного» ринку складає 230 тис грн.

Наразі тривають першочергові слідчі (розшукові) дії, вирішується питання щодо повідомлення правопорушникам про підозру та обрання запобіжних заходів.

Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУНП в Донецькій області за оперативного супроводу співробітників УСР в Донецькій області ДСР НП України.

© 2020 agroindustry.info

Мої відео