Агроіндрустрія України

Класика завжди буде класикою: перевірка лікарень та їхніх пацієнтів в Кривому Розі вразила всіх!

Класика завжди буде класикою: перевірка лікарень та їхніх пацієнтів в Кривому Розі вразила всіх!
8591 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розповіли про те, що Служба безпеки України змушена проводити постійні обшуки лікарень через те, що в них стало з’являтись забагато “Мертвих душ”. Поліція виявила, що в одній з лікарень Кривого Рогу відбувається розкрадання бюджету. Найцікавіше те, що відбувається це у різні способи.

Нещодавно поліція отримала інформацію про те, що в лікарні № 2 кудись розчинилась велика сума державних грошей. За даними правоохоронців, винним в цьому є головний лікар закладу. Разом із ним зараз перевіряють цілу низку посадових осіб, які могли бути причетними до того, що відбулось. 15 мільйонів гривень, саме стільки коштів держава надала для проведення ремонтних робіт в цій клініці. Проте, куди вони поділись, точно сказати ніхто не може.

Але “тисячка”, як її називають в народі, виділилась не лише цим. Правоохоронцям повідомили, що в лікарні зараз вписані “мертві душі”. Кого так називають? Насправді все так само просто, як і в сюжеті твору Гоголя. В цій лікарні досі нараховують заробітну плату працівникам, яких тут немає вже дуже довго. От у поліції й постало питання: невже тепер санітарами та медсестрами працюють привиди?

Зараз поліціянти проводять обшук на території всієї лікарні. Вони вилучають всю необхідну інформацію для того, щоб впевнитись в правдивості, або неправдивості цих даних. Якщо документація покаже, що розкрадання було, то головний лікар понесе кримінальну відповідальність. А ми також нагадуємо вам, що лише нещодавно СБУ завершила проводити обшуки на території ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг". Їх перевіряли на спроби ухиляння від податків. Вони перевірили всю необхідну документацію і тепер намагаються перевірити сировину, яку використовують на заводі.

© 2020 agroindustry.info

Мої відео