Агроіндрустрія України

Хабар за надання вихідних днів: командир роти Нацгвардії України постане перед судом

8862 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Військової прокуратури Херсонського гарнізону Південного регіону України до суду направлено обвинувальний акт стосовно командира роти матеріально-технічного забезпечення однієї з військових частин Нацгвардії України за фактом одержання службовою особою неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України).

За даними слідства, вказаний військовий посадовець у грудні 2020 року за надання вихідних днів підлеглому військовослужбовцю-контрактнику вимагав та одержав від його родича неправомірну вигоду в сумі 5000 гривень.

Протиправну діяльність командира роти припинили співробітники відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління служби безпеки України в Херсонській області.

Досудове розслідування кримінального провадження здійснювали слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у м. Мелітополі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Теги: Спеціалізована прокуратура Південного регіону,хабар,обвинувальний акт,військовослужбовець,Херсон

© 2020 agroindustry.info

Мої відео