Агроіндрустрія України

30 жителів Кривого Рогу отримали травми та ще шестеро переохолодження!

30 жителів Кривого Рогу отримали травми та ще шестеро переохолодження!
9306 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже не перший тиждень погода в Дніпрі та області лютує не на жарт. Тож побачивши таку застрашливу статистику лікарі вирішили поділитися нею із жителями Кривого Рогу для того, аби вони були обережнішими та намагались якомога більше часу проводити вдома.

За попередні 7 днів медики швидкої допомоги цілих 38 разів виїжджали за викликами населення, які були пов’язаними з отриманням травми в наслідок падіння. Цю статистику надав Артур Кривець, який обіймає посаду завідувача Криворізького відділу центральної оперативної диспетчерської.

19 осіб, на виклик до яких виїжджали працівники медичної служби, наразі перебувають в лікарні. Їм надали всю необхідну медичну допомогу, і тепер вони вимушені перебувати у відділеннях через небезпечність повторного падіння. А також тому, що вони потребують постійного медичного догляду.

Ще 11 пацієнтів отримали сильний шок та амбулаторне лікування. Їхні травми не потребують постійного контролю з боку лікарів. Тож вони знаходяться на лікарняному. Проте це лише ті люди, які зателефонували до швидкої допомоги. А є ще й невеликий відсоток людей, які займаються самолікуванням, або впевнені в тому, що вони прекрасно можуть обійтись і без госпіталізації.

На сьогодні синоптики так само обіцяють сніг та вітер. Тож лікарі звертаються до мешканців міста та просять їх бути якомога обережнішими. Окрім переломів минулого тижня шестеро криворіжан отримали ще й переохолодження. Наразі один з них перебуває в лікарні. Його госпіталізували з сильним переохолодженням. Він у дуже важкому стані, тож лікарі звертаються до всіх та наполягають на тому, щоб у випадку переохолодження, вони одразу викликали лікарів. Для того, щоб вберегти себе намагайтесь не одягати каблуки та взуття на плоскій підошві. І не забувайте витягати руки з кишень! Це допоможе вам втримати рівновагу.


© 2020 agroindustry.info

Мої відео