Агроіндрустрія України

З НЕБА В БІЙ!

10011 ПЕРЕГЛЯДІВ

На одному з полігонів бойової підготовки Херсонщини, екіпажі армійської авіації, що підпорядковані Командуванню об’єднаних сил Збройних Сил України відпрацювали елементи взаємодії з тактичним повітряним десантом.
Основними цілями навчання було вдосконалення льотної підготовки екіпажів вертольотів, способів бойового застосування армійської авіації при висадці повітряного десанту, а також взаємодії командирів десантно-штурмових підрозділів і екіпажів армійської авіації.
- Під час навчання екіпажам належало висадити розвідувальні групи в район ведення бойових дій, надати їм вогневу підтримку та евакуювати з місця виконання поставлених завдань, - зазначив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.
За словами командувача, десантні загони здійснили висадку посадочним способом. Після цього вийшли до вказаного району, взявши під контроль панівні висоти та рубежі.
– Воїни-десантники та вертолітники, що залучені до оборони півдня України, продемонстрували чіткі та злагоджені дії, хорошу роботу та високі результати, – відзначив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Разом переможемо!
Служба зв'язків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України
https://www.facebook.com/JointForcesCommandAFU/posts/1187021158366862

© 2020 agroindustry.info

Мої відео