Агроіндрустрія України

Повідомлено про підозру начальника сектору соціальних виплат Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки

72342 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва прокурорів Військової прокуратури Одеського гарнізону Південного регіону України повідомлено про підозру колишньому начальнику сектору соціальних виплат Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за фактом недбалого ставлення військової службової особи до служби, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 425 КК України).


За даними слідства, вказаний військовослужбовець у період з 01.01.2016 по 31.12.2019 безпідставно, в порушення вимог чинного законодавства, нарахував та виплатив грошові кошти військової установи на оплату грошового забезпечення військовослужбовцям, внаслідок чого спричинив майнову шкоду державі на суму понад 600 тис. гривень.


Наразі до суду надано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.


Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі слідчого управління Територіального управління ДБР, розташованого
у м. Миколаєві, оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань в Одеській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Теги: Військова Прокуратура,грошове забезпечення,Військовослужбовці ,військова служба,обвинувальний акт,Одеса

© 2020 agroindustry.info

Мої відео