Агроіндрустрія України

Ярмоленко розповів, на кого він рівнявся як футболіст і чому?

Ярмоленко розповів, на кого він рівнявся як футболіст і чому?
101269 ПЕРЕГЛЯДІВ

У нещодавній своїй розповіді Ярмоленко розповів про те, що все життя рівнявся на Шевченко. Півзахисник збірної України, який зараз грає за команду “Вест Хем” розповів, що він думає про тренера національної збірної. І як виявилось, він завжди був його кумиром. Та що саме так сильно вражає футболіста?

"Якщо чесно я ніколи не замислювався про те, що загальна сума моїх трансферів друга після Шевченка. Для мене це не грає ролі, на якому я місці: другому або третьому. Найголовніше для мене – це виходити на поле і показувати свою кращу гру, щоб мене оцінювали фанати й керівництво як футболіста, а не за цими цінами. До того ж як я вважаю, важко робити такі порівняння. Зараз вже інший час. Якби Шевченко грав сьогодні, за нього б, швидше за все, клуби отримали від 100 до 150 мільйонів євро. Коли я ще був хлопчиськом, він був моїм кумиром. я, багато в чому, хотів бути як він і прагнув до цього”.

Колись вони навіть грали у складі однієї команди. А тепер Шевченко тренує Ярмоленко. Так, він дуже гарний тренер, і його поважає збірна. Ярмоленко розповідає про те, що за часи роботи Шевченко наша збірна стала грати набагато краще. Тепер ми можемо досягти тих результатів, про які раніше могли лише мріяти. Тож футболіст сподівається ще довгий час грати під початком свого кумира. Він у захваті від тієї роботи, яку вони роблять разом з ним.

Того року наша збірна таки змогла пробити собі шлях на чемпіонат Європи. Тож тепер ми чекаємо на те, які результати вони покажуть у матчах з Нідерландами, Австрією та Македонією. Так, суперники досить сильні, проте й ми не стоїмо на місці. Тож Ярмоленко сподівається, що цього року ми покажемо високі результати. А Шевченко вже тренує нашу збірну та розробляє нові стратегії гри. А от чи вдалі вони, покаже чемпіонат.

© 2020 agroindustry.info

Мої відео